Tradisjonelt malerarbeid

Tradisjonelt malerarbeid

Planlegger du å male inne eller ute? Da bør du ta deg god tid til å velge riktig type maling. Mange liker å få ting unnagjort raskt og kjøper maling og male i løpet av noen få dager, men dette er ikke alltid lurt. Hvis du velger feil type maling vil du ende opp med masse merarbeid og ekstra utgifter. Hvis du har det travelt er det mer lønnsomt å leie dyktige malere for å gjøre jobben, slik at du sikrer deg et profesjonelt resultat.

Husk fargeprøver

Før du i det hele tatt bestemmer deg for type maling, må du bestemme fargen. Uansett om du maler ute, inne, husfasade eller garasje, så bør du ta i betrakning omgivelsene. Det er ikke sikkert naboer liker den nye husfargen eller at dine nærmeste setter pris på den nye fargen i stua. Hent gjerne inspirasjon fra interiørblader og ta med deg fargeprøver fra butikken. Dersom du er i tvil, kan det være lurt å spørre en profesjonell maler som kan gi deg råd og tips.

Hva slags maling trenger du?

Ulike materialer trenger ulik type maling. Det er derfor veldig viktig at du tar deg god til å velge riktig maling. F.eks. hvis du skal male taket i badet så bør du ha våtromsmaling, mens dette er ikke nødvendig i stua. Imidlertid så finnes det også ulike varianter av tak-ess som igjen vil påvirke riktig malingstype. For å være på den sikre siden bør du spørre i butikken. For oversiktens skyld så bør du skille mellom:

Billig eller dyr maling?

Mange begår den feilen å kjøpe den billigste malingen. Men dette kan koste deg dyrt i lengden. Det finnes både dårlige og gode malingsprodusenter, og bare fordi noe er på tilbud betyr ikke at du får kvalitetsmaling. Hvis du har det travelt så er det heller best å leie dyktige malere for å få jobben gjort. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og malere som utfører alt innen tradisjonell malerarbeid, både utvendig og innvendig. Kontakt oss i dag for å få en gratis befaring.

 

Tradisjonelt malerarbeid

Tradisjonelt malerarbeid