Maling av hus Oslo eller Bærum ?

Maling av hus i Oslo eller Bærum ?

Hvordan male eller beise utvendig

Hvis du skal male eller beise huset så bør du ta deg god til å planlegge arbeidet. Alt fra maleprodukter, utstyr til når du skal utføre arbeidet vil ha stor påvirkning på sluttresultatet. Les videre for få med deg et par gode råd og tips for å male og beise utvendig.

Skikkelig grunnarbeid godt resultat

Uansett om du skal beise, male eller dekkbeise ditt hus så er et god grunnarbeid svært viktig. Da får du god beskyttelse av huset og slipper frekvent vedlikeholdsarbeid. Valget mellom å male eller beise utvendig er et spørsmål om utseende. Beising gjør at treets oppbygning blir mer transparent, mens maling vil gi deg en overflate som er mer jevn og dekkende. Naturligvis så vil ulike produkter har ulik holdbarhet, og det betyr jo også ulike intervaller for vedlikehold.

 

Maling av hus i Oslo eller Bærum

Start riktig og fullfør med godt resultat

Det finnes ingen fast fasit på hvordan du skal beise eller male huset, men det er visse arbeidsoppgaver som bør følge hverandre. Det første du bør gjøre er å inspisere huset og sjekke etter skader og eventuelt får det utbedret før du begynner å male eller beise. Så skal du vaske huset slik at ny maling eller beis setter seg jevnt og godt. Hvis huset har sopp – og algeproblemer så bør du vaske dette av. Når du maler eller beiser er det lurt å bestemme seg for hvor du slutter og starter, da får du oversikt over hvor du har malt eller beist.

 

Maling av hus i Oslo eller Bærum

Ta deg god tid eller lei malere

Å male eller beise huset er en omfattende oppgave, og kan ta mer tid enn du regnet med. Spesielt dersom du er i en tidsklemme pga. jobb. Hvis du vil at erfarne malere skal ta hånd om jobben – da er det bare å kontakte oss. Våre malere vet nøyaktig hva slags utstyr og maleprodukter som skal til for å få det beste resultatet.

 

Maling av hus i Oslo eller Bærum